Intensivutbildning

Ta ditt körkort via intensivkurs hos oss i Motala

Att välja en intensivutbildning när du ska ta körkort innebär inte att du tar en genväg där kunskap går förlorad. Det innebär istället att du under en kortare period enbart koncentrerar dig på att ta ditt körkort. Du kör 1-2 gånger om dagen, har teorilektioner, arbetar med inlärningsprogram och har dataskrivningar varje dag.

Intensivkurser på mellan 2-6 veckor

En intensivkurs för att ta ditt körkort passar inte alla, men om du har några veckor fria, motivation och ekonomin så är det ett bra alternativ. Du går helt enkelt en vanlig körkortsutbildning på kortare tid. En stor fördel med att välja en intensivutbildning är att du inte tappar körvana mellan körtillfällena då du kör varje dag så länge kursen håller på. Du har dessutom ditt körkort inom räckhåll i högre grad än du har vid vanligt tempo på utbildningen. Att gå en intensivkurs hos oss tar normalt mellan 2-6 veckor beroende på hur dina förkunskaper ser ut.
En intensivkurs hos oss i Motala kostar inte mer än att gå på en traditionell körskola. Du köper kursen till i ett rabatterat paketpris av oss, endast förköp gäller för våra paket. Vi är medlemmar i Sveriges Trafikskolors Riksförbund (STR) vilket garanterar hög kvalitetsnivå på våra utbildningar.

En intensivkurs passar bäst för dig som:

  1. Har körkortstillstånd klart
  2. Kan ägna hela dagarna åt körkortsutbildning
  3. Har lätt att lära sig körning och teori
  4. Har "fastnat" på antingen teorin eller körningen

I vissa fall kan en intensivutbildning passa när:

  • Eleven vill komma igång så snabbt som möjligt
  • Eleven har ledigt under någon eller några veckor
  • Eleven har tröttnat på teorin/körningen för att det går för långsamt

Kontakta oss gärna för mer info

Har du funderingar på om det är just en intensivkurs som passar dig bäst är du välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig fatta rätt beslut!

Låter det intressant med en körskola med anpassade intensivkurser? Ta gärna kontakt idag och fråga hur vi kan hjälpa dig. Maila info@artrafikskola.se, ring 0141-10 10 65 eller anmäl dig här. Varmt välkommen!