Gruppintensivkurs

Intensiv körkortsutbildning – Ta ditt körkort snabbt & effektivt

För oss på AR Trafikskola i Motala är det viktigt att våra elever får sitt körkort snabbt, effektivt och till ett rimligt pris. Det ska gå smidigt att ta körkortet samtidigt som du får alla de grunder som krävs för säker körning, och vi gör allt för att hjälpa dig till mål. Vi erbjuder bland annat intensivutbildning i grupp. Intensivkursen för körkort pågår vanligtvis under två till tre veckor. Grupperna består av max 10 deltagare och hela utbildningen sker på plats i Motala.

Upplägg för utbildningen

Den första dagen börjar med genomgång av ditt individuella schema (om du önskar kan du få det i förväg via mail), samt generell information om kursens upplägg.

Under intensivutbildningen för körkort har du 2-4 körlektioner per dag. Tiden mellan körlektionerna använder du till att läsa teori och göra webbtester på www.elevcentralen.se (webbtesterna består av samma typ av frågor som Trafikverkets kunskapsprov), samt självstudier i Körkortsboken. Du får även gärna vara med på våra lärarledda teorilektioner som oftast hålls kvällstid på trafikskolan.

Vägen till körkort går genom oss

Vi tar dig från start till mål. Men innan det är dags för kunskaps- och körprov måste du genomföra Riskutbildning 1 & Riskutbildning 2 som tar upp risker med att köra påverkad, trött samt med körning och inbromsning på halt underlag. Vi bokar tid för båda två riskutbildningarna samt Trafiksverkets kunskaps- och körprov.

Boende under din körkortsutbildning

Vi hjälper dig att hitta boende under intensivutbildning för körkort. Vi samarbetar med Rex Rumsuthyrning och även privat uthyrning . Ring oss på 0141-10 10 65, eller maila info@artrafikskola.se eller anmäl dig här.

Välkommen!